Boomverzorging


Het woord boomverzorging zegt eigenlijk al genoeg over de inhoud ervan. Het betekent verzorgen/onderhouden van bomen, bos en alles wat daar bij hoort. Dus ook het verzorgen van 'uw' bos en/of bomen. 

Bomen snoeien

Denk hierbij aan de begeleidingssnoei vanaf het moment dat de boom begint met groeien, totdat de boom de volwassen vorm heeft bereikt. Maar ook als de boom de volwassen vorm heeft bereikt, blijft snoeien nodig, zodat de boom veilig blijft, het dode hout regelmatig wordt verwijderd en dat de boom nagekeken wordt op ziektes. Achterstallig snoeiwerk kost veel tijd en kan bovendien gevaar opleveren voor uw omgeving. Waarom is bomen snoeien zo belangrijk?

Bomen bemesten

Naast snoeien is het bemesten van bomen met goede organische meststoffen zeer belangrijk. Wij willen dit indien nodig graag voor u verzorgen. 

Bomen kappen

Het kan ook zijn dat een boom ziek of dood is, of dat er ruimte gecreƫerd moet worden om u bomenbestand gezond te houden. Dan kan het nodig zijn dat gekapt moet worden. Voor bomen rooien bent u bij Achterberg Groenprojecten aan het juiste adres.

Kroonverankering

In hele grote, vaak monumentale bomen zitten vaak lange zware takken die door hun gewicht makkelijk uit kunnen breken. Dan kan het soms nodig zijn om een kroonverankering te plaatsen. Schakel ons in voor het plaatsen van een kroonverankering

Stobben verwijderen en frezen

Het verzorgen en het onderhouden van bos en bomen is erg belangrijk. Voor het afvoeren van het vrijgekomen afval en stamhout kunt u op ons rekenen. Het verwijderen en frezen van stobben kunnen wij middels een betrouwbare vaste onderaannemer voor u verzorgen.

Omdat wij gebruik maken van klim- en afvangtechnieken kunnen wij ook in beperkte ruimtes uw bomen snoeien en/of kappen.

Schakel ons in voor de verzorging van uw bos en bomen. Neem direct contact op!

Neem direct contact op: