Bomen rooien


Bomen zijn prachtig om te zien, creëren sfeer, zijn goed voor vogels en goed voor het produceren van zuurstof. Toch moeten ze vaak verdwijnen om diverse redenen. Bijvoorbeeld omdat ze te groot zijn of schade veroorzaken aan de omgeving. Wij helpen u graag bij het verwijderen van uw bomen.

Bomen verwijderen

Lang niet alle bomen staan in de ideale situatie om in een keer te worden gekapt of omgezaagd. Vaak is de ruimte te klein of staan er waardevolle dingen onder, zoals dure beplanting, een schuurtje, een beeld of een ander element dat het verwijderen van de boom lastiger maakt. Door middel van klim- en afvangsystemen kunnen wij met beperkte ruimte toch uw bomen verwijderen. 

Daarnaast hebben wij goede contacten met verschillende onderaannemers, waardoor er indien nodig een hoogwerker, telescoopkraan of andere machines kunnen worden ingezet. Na het kappen van de boom kunnen indien nodig de stobbes worden verwijderd. Het afval kan worden afgevoerd. 

Boom verzagen tot planken of kachelhout?

Wilt u dat uw boom verzaagd wordt tot kachelhout of planken? Dan verzorgen wij dat graag voor u. Ook voor het aanvragen van een kapvergunning kunt u met ons contact opnemen, dat kost namelijk veel tijd. Voor een vooraf afgesproken bedrag verzorgen wij uw kapaanvraag. Bij stormschade staan wij 24 uur per dag voor u klaar.

Kortom: Wilt u een boom kappen/verwijderen? Wij zijn u graag van dienst. 

Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact met ons op. U kunt het formulier rechts op deze pagina invullen. 

Bekijk hieronder hoe wij bomen kappen:

Bekijk al onze foto's op de pagina inspiratie.

Neem direct contact op: