Tuinbeplanting


Beplanting maakt een tuin af. Zonder beplanting is de tuin vrijwel altijd hetzelfde. Juist als uw tuin opnieuw is ingepland, wordt het echt een gezellig verlengstuk van uw woning, of de vrolijke entree van uw bedrijfspand.

Beplanting bepaalt de sfeer

De ontwikkeling vanaf het moment dat het begint uit te lopen, totdat het in bloei staat is geweldig om te zien. Het houdt de tuin als het ware in beweging. Beplanting bepaalt voor een groot deel de sfeer van uw tuin.

Uw wensen

De hoeveelheid beplanting en welke beplanting er nodig is, is afhankelijk van de grote en de ligging van de tuin. En natuurlijk van uw wensen. Vindt u het leuk om veel met planten bezig te zijn? Dan kunt u kiezen voor bloeiende borders, waarbij veel onderhoud nodig is. Wilt u een tuin waarin u lekker kunt zitten en niet teveel aan hoeft te doen? Dan kunt u het beste bij eenvoudige beplanting houden, wat snel dichtgroeit en waar niet teveel onderhoud in zit.

Beplantingsplan

De aanwezigheid van beplanting is erg belangrijk in een tuin. Het zorgt voor meer sfeer en laat de lijnen goed tot zijn recht komen. Met beplanting kunt u ook diepte creƫren in uw tuin en hoogteverschillen accentueren. Bij het ontwerpen van een tuin kunnen wij voor u een compleet beplantingsplan verzorgen.

Neem contact met ons op voor advies, levering en aanplant. Achterberg Groenprojecten helpt u graag met de beplanting van uw tuin.

Hoe wij uw tuin beplanten? Bekijk de foto-impressie

Bekijk al onze foto's op de pagina inspiratie.

Neem direct contact op: