Bestrating en verhardingen


Bij de aanleg van verhardingen kunt u denken aan bestrating, maar ook halfverhardingen, zoals grind, horen bij bestrating.

Keuze van verharding

De aanleg van de verharding bepaalt vaak voor een groot deel de lijnen in de tuin. Mooie terrassen, een oprit met een mooi legpatroon, strakke klinkerpaden, natuursteentegels. Er is zoveel keuze; variërend van betonsteen tot keramiek en natuursteen. Het is heerlijk als uw terras naar wens is, waar u lekker zit en van het weer en de tuin geniet.

Als u van plan bent om een nieuw stuk verharding aan te leggen, zijn wij u graag van dienst met advies over de stenen, de ondergrond en de aanleg van uw verharding.

Grind in de tuin

Halfverhardingen zoals grind worden veel gebruikt. Hiermee kunt u mooie contrasten creëren, maar u kunt grind ook goed gebruiken als afwerking van bijvoorbeeld een vijver. Tevens kan het grind aangebracht worden in speciale aangebrachte matten. Hier zitten gaten in, waar het grind tussen blijft zitten. De matten ziet u niet meer terug, maar zorgen voor een stabiele ondergrond, zodat er geen sporen ontstaan en u er makkelijk met een fiets of container overheen kunt lopen. Wij informeren u hier graag over en dragen ook zorg voor de levering en aanleg van deze producten. 

Bekijk verhardingen die wij aanleggen

Bekijk al onze foto's op de pagina inspiratie.

Neem direct contact op: