Bestrating en verhardingen


Bij de aanleg van verhardingen denken we aan bestrating, maar ook aan halfverhardingen zoals bijvoorbeeld grind.

Keuze van verharding

De aanleg van de verharding bepaalt vaak voor een groot deel de lijnen in de tuin. Mooie terrassen, een mooie oprit met een mooi legpatroon, strakke klinkerpaden, natuursteentegels. Er is zoveel keuze op dit gebied, variërend van betonsteen tot keramiek en natuursteen. Het is heerlijk als u een mooi terras naar uw wensen heeft, waar u lekker zit en van het weer en de tuin geniet.

Als u van plan bent om een nieuw stuk verharding aan te leggen, zijn wij u graag van dienst met advies over de stenen, de ondergrond en de aanleg van uw verharding.

Grind in de tuin

Halfverhardingen zoals grind worden ook veel gebruikt. Hiermee kunt u mooie contrasten creëren, maar u kunt grind ook goed gebruiken als afwerking van bijvoorbeeld een vijver. Tevens kan het grind aangebracht worden in speciale op een vlakke ondergrond aangebrachte matten. Hier zitten gaten in, waar het grind tussen blijft zitten. De matten ziet u niet meer terug, maar zorgen voor een stabiele ondergrond, zodat er geen sporen meer ontstaan en u er makkelijk met een fiets of container overheen kunt lopen. Wij informeren u hier graag over en dragen ook zorg voor de levering en aanleg van deze producten. 

Wilt u het aanleggen van uw verharding/halfverharding graag uitbesteden? Neem dan contact met ons op. Dat kan heel eenvoudig via het formulier rechts op deze pagina.

Bekijk verhardingen die wij aanleggen

Bekijk al onze foto's op de pagina inspiratie.

Neem direct contact op: