Tuinelementen


De tuin wordt steeds meer beschouwd als verlengstuk van uw woning: een extra leefruimte waar iedereen zich thuis moet voelen.

Meer sfeer in de tuin

Door extra elementen aan de tuin toe te voegen kunt u in uw tuin meer sfeer creëren. Deze extra elementen, zoals verhoogde bloembakken en muurtjes en pergola’s in verschillende soorten en maten, zorgen voor extra sfeer en gezelligheid in de tuin. Deze elementen zijn vaak net de extra’s die een tuin afmaken zodat uw tuin echt uw tuin wordt.

Verhoogde bloembak of pergola? 

Een verhoogde bloembak zorgt er voor dat de vorm van een border veel beter tot zijn recht komt. In een pergola kunt u planten laten groeien, waarmee u een soort natuurlijk schaduwdoek creëert. Dit zijn een paar voorbeelden van elementen die uw tuin net dat beetje meer kunnen geven. Wij kunnen u hierin adviseren en het voor u aanleggen.

Schutting plaatsen

Het plaatsen van een schutting in verschillende soorten en maten hoort ook bij de tuin en kunnen wij naar wens voor u plaatsen. Indien nodig voorzien wij uw schutting van bijvoorbeeld klimplanten, wilgentenenmatten of andere gewenste materialen.

Tuinverlichting

Met tuinverlichting, sfeerhaarden en kachels maakt u de sfeer in uw tuin compleet. Het zijn elementen die niet direct nodig zijn, maar de tuin wel extra gezellig maken. Met een paar lampen of een kleine vuurkorf kunt u al zoveel meer genieten van uw tuin. 

Wij brengen alle ingrediënten samen en creëren de sfeertuin waar u van droomt. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Bekijk de foto-impressie van onze tuinelementen

Bekijk al onze foto's op de pagina inspiratie.

Neem direct contact op: