Tuin snoeien


Het snoeien van de tuin is een lastige opgave. Er staat veel verschillende beplanting in de tuin, u weet misschien niet goed hoe en wanneer er gesnoeid moet worden, het geeft veel rommel en kost een hoop tijd. Gelukkig is hulp onderweg!

Teveel of te weinig snoeien

Er is veel verschil in beplanting. In tuinen vinden we bomen, heesters, vaste planten, kruiden, één en tweejarigen en bollen. Het kan dan best lastig om te bepalen of iets een vaste plant of een heester is en wanneer u deze dan af kunt knippen of niet helemaal mag afknippen vanwege bijvoorbeeld de vorst. Er wordt dikwijls teveel of te weinig weggesnoeid en daarom groeien planten niet zoals ze moeten groeien.

Samen uw tuin snoeien

Achterberg Groenprojecten helpt u graag bij het snoeien van uw tuin. Dat kan op alle mogelijke manieren. Vaak wordt er gekozen voor het uitvoeren van de voorjaarsbeurt, het snoeien van de hagen in de zomer en een najaarsbeurt. Buiten deze periodes houdt u zelf de tuin bij. Zo zorgen we samen dat uw tuin netjes is en goed onderhouden blijft.

Beukenhaag

Wilt u eenmalig hulp, bijvoorbeeld omdat u een beukenhaag in uw tuin hebt staan die u graag zelf bij wilt houden, maar die in de loop der jaren veel te groot is geworden. Wij kunnen - indien de plant het verdraagt - de haag voor u inkorten tot een gewenste grote, zodat u vervolgens het snoeiwerk weer zelf bij kunt houden.

Voor het uitvoeren van snoeiwerkzaamheden hebben we de juiste machines en gereedschappen. Ook kunnen wij het snoeiafval voor u afvoeren.

Wilt u uw tuin door ons laten snoeien? Wij horen het graag. Neem direct contact op via het formulier op deze pagina.

Bekijk al onze foto's op de pagina inspiratie.

Neem contact met ons op: