Tuinaanleg


Wilt u uw tuin opnieuw aan laten leggen of aanpassen aan uw eigen smaak? Dan bent u ons aan het juiste adres.

Het kan zijn dat u een tuin heeft, waar u op uitgekeken bent. U wilt deze graag helemaal opnieuw aan laten leggen, een deel uitbesteden en een deel zelf doen, of alleen een aantal dingen veranderen. Of u heeft een nieuwe woning gekocht, waar nog helemaal geen aangelegde tuin bij zit. Voor al deze werkzaamheden staan wij graag voor u klaar.

Plan voor uw tuin

In een vrijblijvend gesprek maken wij samen met u een tuinplan, waarin uw wensen de grootste plaats in zullen nemen. Ook kan er indien u dat wenst een ontwerp worden gemaakt, zodat u van tevoren weet hoe uw tuin er uit zal gaan zien. Dit schetst een duidelijker beeld van de toekomstige situatie en vergemakkelijkt de aanleg van de tuin.

Met de aanleg van uw tuin kunnen we veel kanten op. Houd u van strak of rond, onderhoudsvriendelijk of onderhoudsintensief. Wilt u graag een tuin met veel bonte kleuren, of toch liever rustig met een paar lichte tinten? Verlichting, of een sfeerhaard? Het kan allemaal.

Wij helpen u graag met de aanleg van uw droomtuin. Wilt u een afspraak maken, of meer informatie opvragen? Neem contact met ons op via het formulier rechts op deze pagina.

Neem direct contact op: