Tuinaanleg


Wilt u uw tuin opnieuw aan laten leggen of aanpassen aan uw eigen smaak? Dan bent u ons aan het juiste adres.

Het gebeurd veel mensen; op den duur zijn op hun tuin uitgekeken U wilt deze graag weer naar uw smaak en volgens de laatste trends laten aanleggen. Of u heeft een nieuwe woning gekocht, waar nog helemaal geen aangelegde tuin bij zit. Voor al deze werkzaamheden staan wij graag voor u klaar.

Plan voor uw tuin

In een vrijblijvend gesprek maken wij samen met u een tuinplan, waarin uw wensen de grootste plaats in zullen nemen. Ook maken wij, indien u dat wenst, een ontwerp. Hierdoor weet u van te voren precies hoe uw tuin er uit zal gaan zien. Dit schetst een duidelijk beeld van de toekomstige situatie en vergemakkelijkt de aanleg van de tuin. U kunt ervoor kiezen om uw tuin opnieuw te laten aanleggen, een deel uitbesteden en een deel zelf doen, of alleen een aantal dingen veranderen. 

Strak, rond, onderhoudsvriendelijk?

Met de aanleg van uw tuin kunnen we veel kanten op. Houd u van strak of rond, onderhoudsvriendelijk of onderhoudsintensief. Wilt u graag een tuin met veel bonte kleuren, of toch liever rustig met een paar lichte tinten? Verlichting, of een sfeerhaard? Het kan allemaal.

Wij helpen u graag met de aanleg van uw droomtuin. In Apeldoorn en omgeving hebben we al veel mooie tuinen mogen aanleggen. Wilt u een afspraak maken, of meer informatie opvragen?  Neem contact met ons op via het formulier op deze pagina.

Neem direct contact op: