Recent werden wij benaderd door de buurman van iemand bij wie we aan het werk waren. Zijn gras lag op een donkere, vochtige plek. Hierdoor groeide het matig en liet de kwaliteit te wensen over. Na een gesprekje aan de keukentafel was de conclusie snel gemaakt, voor deze klant was kunstgras de beste opties. Constant energie steken in een grasmat die niet lekker meewerkt is niet prettig. Liever wilde deze man in één keer klaar zijn. 

Afgraven en kunstgras erin
We hebben het oude gazon eruit gehaald en de zwarte grond tot 10 a 15 centimeter af gegraven. Na het uitgegraven hebben we de uitgraving met hoogzand gevuld, verdicht en waterpas uitgevlakt. Na deze voorbereidingen konden de rollen kunstgras erin. Een mooie uitdaging omdat er veel bochten en hoeken in moesten. Maar ook dit kunnen we hartstikke mooi strak krijgen.

Blij met het eindresultaat
De klant is nog steeds enorm blij met het eindresultaat. Regelmatig komen wij langs om het gras schoon te blazen en te harken. Het gras verzakt nagenoeg niet en door het zandbed onder het gras is het ook veel minder vochtig dan voorheen. 

Is kunstgras ook iets voor u?
We zien kunstgras vooral veel terugkomen bij mensen met kleine kinderen of mensen die geen tijd en geld meer willen investeren in het huidige gazon. Wat uw situatie ook is, kunstgras kan een mooie toevoeging zijn aan het speel- en leefplezier in uw tuin. Benieuwd naar meer informatie? Neem contact met ons op!

kunstgras.JPG
kunstgras3
kunstgras2.JPG