Een aantal maanden geleden waren wij aan het werk bij een klant waarop de buurman van deze klant ons benaderde met een vraag over het gras in zijn tuin. Dit gras lag op een donkere en vochtige plek en daardoor groeide het matig en was de kwaliteit niet om over naar huis te schrijven. Na een gesprekje aan de keukentafel was de conclusie snel gemaakt, voor deze klant was kunstgras de beste opties. Hij wilde namelijk geen energie meer steken in het onderhouden van deze grasmat en wilde in één keer klaar zijn. 

Uiteindelijk hebben we het oude gazon eruit gehaald en de zwarte grond tot 10 a 15 centimeter af gegraven. Daarna het uitgegraven cunet met hoogzand gevuld, verdicht en waterpas uitgevlakt. Na deze voorbereidingen konden de rollen kunstgras erin gelegd worden. Dit was een mooie uitdaging. Dit omdat er veel ronde bochten en veel hoeken in het te leggen vlak zaten. Maar ook dit kunnen we hartstikke mooi strak krijgen. 

De klant is nog steeds enorm blij met het eindresultaat. Regelmatig komen wij langs om het gras schoon te balzen en te harken. Het gras verzakt nagenoeg niet en door het zandbed onder het gras is het ook veel minder vochtig dan voorheen. 

We zien kunstgras vooral veel terugkomen bij mensen met kleine kinderen of mensen die geen tijd en geld meer willen investeren in het huidige gazon. Wat uw situatie ook is, kunstgras kan een mooie toevoeging zijn aan het speel- en leefplezier in uw tuin. Benieuwd naar meer informatie? Neem contact met ons op!

kunstgras.JPG
kunstgras3
kunstgras2.JPG