Of u nu geen buren heeft, hele leuke buren heeft of juist niet zo goed kunt opschieten met uw buren, we houden allemaal van een beetje privacy. Privacy in huis maar ook in onze tuin. Regelmatig krijgen wij de vraag om een natuurlijke erfafscheiding te maken voor onze klanten. Soms wordt hiertoe besloten omdat de huidige schutting verrot is, soms omdat het naastgelegen pad ook vervangen wordt en soms omdat onze klanten toe zijn aan wat ‘nieuws’. In dit artikel vertellen wij u meer over de mogelijkheden en wanneer u voor een bepaalde optie kunt kiezen.

Schutting

Over een langere periode is de meeste voordelige optie de de houten-planken schutting. Wellicht is deze optie in eenmalige kosten iets duurder, maar na aanschaf is er bijna geen onderhoud nodig. Hierdoor zijn er weinig tot geen jaarlijkse kosten aan onderhoud.

Haag

Een andere optie is het plaatsen van een haag. Het leuke van deze vorm van erfafscheidingen is dat er leven in zit. Je moet deze hagen wel onderhouden maar het is groen, leeft en vogeltjes nestelen zich er in. Het mooie van bijvoorbeeld een beukenhaag als erfafscheiding is dat de kleur zich aanpast. In de herfst en winter zijn beuken bruin en in de lente en zomer worden ze groen. Het is onderhoudsintensiever, maar voor veel van mensen is het een populaire vorm van erfafscheiding.

Composiet schuttingen

De laatste tijd zien we een steeds grotere vraag naar composiet schuttingen. Deze schuttingen zijn gemaakt van composiet (kunststofproduct) en daardoor zijn ze slijt- en kleurvast, duurzaam en ze verrotten niet. Ze zijn een stuk duurder dan de andere vormen van erfafscheidingen, maar het kan een ideale keus zijn voor mensen die een moderne tuin hebben in een nieuwbouw wijk.

Wat uw wensen ook zijn, wij kunnen ze realiseren. Neem contact op voor meer informatie.

erfafscheiding1.JPG
erfafscheiding3.JPG
erfafscheiding2.JPG